Stupell Industries C -vitamin koffein konyhai grafikus művészet, keret nélküli művészeti nyomtatási fal művészet, tervezés:
  • Újszülött

Stupell Industries C -vitamin koffein konyhai grafikus művészet, keret nélküli művészeti nyomtatási fal művészet, tervezés:

HUF 11449.80

Elérhetőség
Készleten

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Az összes fali plakkunk kiváló minőségű litográfiai nyomatokként kezdődik, amelyeket ezután tartós, 0,5 hüvelykes vastag MDF -fára szerelnek. Minden darab kézzel elkészült, és az oldalán friss fóliával rendelkezik, hogy éles tiszta megjelenést kapjon. Készen áll arra, hogy felfüggeszti a telepítés nélkül, és erős, tiszta sarkokkal érkezik, hogy ne károsodjon a tranzitban. Méretek : 10 x 0,5 x 15 hüvelyk. A fali művészet készen áll a függésre - nincs szükség telepítésre vagy hardverre. A könnyű vagy rétegű műalkotások könnyű felállításához a polcon vagy a falon. A műalkotások a következőkhez kapcsolódnak : koffein, reggeli, villásreggeli, reggeli, konyha, tipográfia, humor, rusztikus, gabona mintázat. Az összes fali plakkunk kiváló minőségű litográfiai nyomatokként kezdődik, amelyeket ezután tartós, 0,5 hüvelykes vastag MDF -fára szerelnek. Minden darab kézzel elkészült, és az oldalán friss fóliával rendelkezik, hogy éles tiszta megjelenést kapjon. Daphne Polselli tervezése.